where is life in this town?

som vanligt är jag väldigt less på alla små människor
här som verkar ha blivit tappade när de var små.

För övrigt är allt skitbra, förutom att Linus är extremt dum och vägrar säga vem hans nya "span" är. Jag anser att det är hans skyldighet att berätta det för jag och Nika, vi är trots allt hans bästa (enda) vänner. Oh well, jag ska nog få det ur honom tids nog.

Idag är ingenting planerat, men jag är glad ändå. Det är sportlov, ikväll ska jag till Nika, nästa vecka har jag och Ida hela lägenheten för oss själva, snart är det vår...jag kan fortsätta länge! Just nu sitter jag och lyssnar på Stephen Lynch och han är jävligt bra, yes. Bjuder på en video med honom också, se till att lyssna på texten! Fucking bäst.


My lips are seal!

Hej alla, jag har en sak att säga om mitt "span" och det är att jag inte tänker säga vem det är, ni kan ju spara på den luften och säga något vättigt i stället. Mitt förra inlägg handlade om det ämnet också btw men jag tänker inte säga vem det car jag skrev om då äller för att då skulel ni kunna lista ut vem mitt span var. Det var tydligen någon person som visste vem mitt span var, den om den personen skulle fortsätta läsa våran blogg så skulle jag gäna vilja veta vem det är och hur fan du  har kunnat ta reda på vem det är.

BIRTHDAYGIIIIIIIIIIRL

ojoj, redan levt i 14 år, inte daaaaligt!

breaking my back just to know your name

Jag skriver från Idas dator, eftersom att somliga personer sitter och nördar i ca 45 år och inte har en tanke på att lämna ifrån sig datorn inom de senaste 6 timmarna. Åhja. Iallafall. NU ÄR DET SPORTLOV. Så obeskrivligt jävla härligt. Dessutom ska mamma och Johanna iväg till mammas pojkvän fr. måndag till torsdag - vilket innebär 4 dagar ensam i lägenheten med Ida. UNDERBART. Jag älskar mitt liv, yesss.

Jag har brist på saker att skriva om för tillfället. Öh. Ida har 3 olika slags parfymer på sitt skrivbord (jag vet att ni tycker att det är intressant i smyg). Även ett ytterst vackert Ellos-kuvert. En plånbok, en lampa, plattång...alltså. Det är förmodligen bäst att jag slutar här innan detta inlägg övergår till något som INGEN orkar läsa.

Alla är homosexuella.
/Emma

ITS THE FINAL COUNTDOW, DUDUDUDUODODOWOWLALALALA

Ehehh, hehehHEJ! jag är som så aktiv hära känner jag.
Jahaja, vad har jag gjort idag? Jag har åkt skidor i elljusspåret med emma och linus klockan 8 på morgon, jag har haft massa lektioner, jag och emma har lekt kurragömma med linus också, haha. Ätit har jag också hunnit göra, sen har jag läst lite av min bok som jag lånade på biblioteket och vet ni vad? den SUGER! Eheh, jag måste låna en ny, den är ju dåligare än dåligast.
Och vet ni en till sak? en viss person fyller år imorgon....


Förlåt!

Men förlåt för att jag förstör ditt perfekta liv.
Förlåt för att jag kommer och invarderar ditt liv.
Förlåt för att jag har ett eget liv.
Jag förstod inte igår, men nu syns det alltför klart. Jag tror jag hatar dig, jag hoppas att du läser.
Jag vet att du tycker att dit liv har varit förjävligt.
Jag vet att du har skapat dig en perfekt tillvaro.
Förlåt att jag förstör den med mina önskemål.
Förlåt, Förlåt.

                                  


Alkohol monopol.

Hej, oj!! två inlägg på lika många dagar, det är typ rekord, haha. Men vi hade So i dag (olov har inte läst våran blogg än) och då var det två frågor om lkohol, en var om man får sälja alkohol man gjort sjölv och den andra var om man fick gå till bilen med en kasse med alkohol i om man var under arton. Våran prao försökte förklara att staten har "monopol" på alkohol,  jag tycker att det borde vara samma sak som att blanda saft och sälja den. Men nej då, staten ska förståss tjäna alla pengar själv på att sälja alkohol. Och ändå så kan de inte ta sig ur finnans krisen. Sedan kommer vi till hon som skulle bära alkohol i en kasse till bilen för att hennes pappa skulle göra något annat ärende, har staten inget bättre att lägga pengarna på än att se till att folk inte går till bilen med alkohol. Jag tycker att de borde lägga mer resurser på skolan istället.  Nu har jag en sak att säga till världen i allmänhet men Vicktor i synnerhet, jag är inte ihop eller kär i varken emma eller nika, jag har facktisk spanat in en annan...

                                              Detta inlägg är publicerat och kopieringskyddat av moi, //Linus.


Musik Pirates.

Hej, har inte blivigt några inlägg på ett tag nu, sitter i curlinghallen och bloggar. (Folk kommer att tro att jag inte gör annat än att blogga när jag är i curlinghallen.) I dag tänkte jag ta ett alvarligt snack om den nya lagen som träder i kraft någon gång i april. Den går alltså ungefär ut på att skivbolag kan spåra enskilda användare och stämma dem. Jag tycker att det är ett världelöst förslag, dels för att alla mäniskor i hela fucking sverie utom en 90+ are i norra lappland laddar ner musik och har de tänkt stämma alla så vet jag inte hur de har tänk att sverige ska ta sig ur finnanskrisen. Dessutom så kommer ju alla iPods, mp3, etc. etc. att bli världelösa, de skulle ju kunna stämma skivbolagen för att de gör deras produkter oanvändbara. Sen tycker jag att de borde ta lite hänsyn till mig, jag kanske känner mig kränkt, har det tänkt på det??? nej, har det tänkt på alla ungdomar som kommer att bli luspanka och inte ha råd med en engen bostad och måste sova i en låda under parkbron för att de måste köpa alla skivor själva? nej, de tänker bara på egen vinning så jag undrar vilka man ska kalla pirater jag?

                                                              // Detta oerhört upplysande inlägg är publicerat av moi, Linus.

out of context.

Linus, sätt igång och blogga! Det var ett bra tag sedan nu.

Det är söndag imorgon, vilket innebär en jävla massa ångest - och jag orkar verkligen inte åka till pappa, speciellt när Ida inte bor där längre. För att inte förglömma skola, matteprov, vinter, kyla...ÅHHH. Jag tänker och oroar mig alldeles för mycket, det är oerhört jobbigt. Samtidigt verkar jag inte kunna sluta. Jag orkar inte riktigt med mig själv ibland, hrm. För att citera Lasse Lindh; jag vet, jag är hopplöst svår ibland.

Jag kan nästan slå vad om att antalet självmordsbenägna i Sverige ökar med typ 95% under januari - april. Vintern är nog det mest deprimerande som existerar. Jag vill ha sommar och jag vill vara bekymmerslös. Varför är den minst omtyckta årstiden längst? Rätt komiskt, egentligen. Det har dock gått jävligt snabbt i år, det känns som att det nyss var 21 januari men nehej, nu är det 21 februari. Btw, Nika fyller år den 27 februari. Säg grattis till henne, or I will kill you. :)

Nu tror jag att jag ska gå och vara lite social med mitt moderskap. Eller, social och social. Sitta i samma soffa som henne och se på tv. Alla är homosexuella.
/Emma




Ändrad design

Hej på er! Det är nika som sitter här och skriver nu. Vi fick många komentarer på skolan om att det blev roligare, eller var kanske jag ska säga. när det fanns med bilder på oss i headern, så nu tog jag min tid och fixade det också. Ändrade lite bakrund och sånt också.
Sitter och väntar på emma, hon skulle tydligen äta, oj vilken tid det har tagit. Jag åt kvart i fem, och hon har inte ätit än. Seeeegis.
Mamma har pratat om utlandsresa också, gissa vem det är som känner pepppepppepp? Men hon sa att det fortfarande inte var säkert än, men jag är endå pepppeppepp. Det är ju fredag och helg plus att det är en viss person som fyller 14 om exakt 1 vecka, vem kan det vara? höhöhö.


sing for absolution

Jag ogillar en del pensionärer.
Inte söta tanter och farbröder - jag pratar om bittra jävla kärringar och gubbar som går runt och gnäller på allt. Vädret, samhället, personalen på sjukhemmet, ungdomar, invandrare, homosexuella, halloween, datorer...jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Sure, det är klart att alla får ha sina åsikter, men låt dem inte gå ut över mig och försök inte tvinga mig till att hålla med. Tack på förhand.

Oh well, nu är det iallafall fredag eftermiddag och det är jag glad över! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och är allmänt glad. Ola skulle tydligen läsa vår blogg idag också, vi får väl hoppas att han inte blir allt för avskräckt av mina inlägg. :) De har en tendens att bli rätt så...hemska. Äh, det blir skitbra.

Alla är homosexuella.
/Emma


Moralfråga...?

Hej, hade inte tid och blogga i går men jag har en grej som jag vill ta upp som jag blev väldigt uppeldad över i söndags när jag såg det i kalla fakta i söndags. Det handlade om en pipeline som någott ryskt företag tänkte bygga från ryssland till tyskland. Ryslands och tysklands presidenter har skrivigt på förslaget (har tyskland president?) och de har börgat lägga ut rör. Jaja, det är väll gott och väl men nu är det så att detta företag (jag har det på tungan) hade planerat att dra ledningen på svenskt teretorium, förbi ett naturreservat för sjöfåglar, sedan är det ju så att de (fan alså kan ingen säga vad företaget heteer, northik någonting) ska skicka fosila bränslen igenom dendär under östersjön, men ar dom att dom ska förstöra maten för en massa fåglar för att få till en liten ledning som dom ändå bara kommer att skicka drivmedel som kommer att bli bortrationaliserade om några år? Men u kan vi ju sätta hoppet till svenska regeringen för att dom vill inte ha en rörledning där men dom kan inte säga nej av politiska själ, det är inte politiskt möjligt så därför försöker man hitta ett miljö problem. Det där företaget har nu insett att sverige inte vill ha en ledning där så dom håller på med mutor. Det var två personer som hade skrivit en rapport om varför det var dåligt ur en miljö synpunkt att dra ledningen, då har det ryska fretaget gått in med 65 miljoner till att bygga en ny hamn på gotland. Det ryska företaget har även gått in med mycket pengar på andra ställen och nu påstår politikerna att det är inte mutor och att dom inte kommer kommer att påvärkas av detta. Tss. Det är en moral fråga men det ska bli jävligt roligt och se om det blir en ledning.
 
                                                                                                                 Detta oerhört tråkiga inlägg är skrivet av: Linus

Nika

Sitter här med emma, hemma hos oss. Hon har varit här en stund nu och vi har gjort lite allt möjligt. prata mazzaaaaa.
Nu sitter hon hära och kollar igenom alla 400 bilder som vi framkallat, inge liv. Och nu ska hon visst blogga också.
go dudes

och svar åt några speciella personer: Nej, emma och linus är inte ihop!


these changes isn't changing me

I wanna stand up, I wanna let go
You know, you know - no you don't, you don't.
I wanna shine on in the hearts of men,
I want a meaning from the back of my broken hand.

Another head aches, another heart breaks
I am so much older than I can take
And my affection, well it comes and goes
I need direction to perfection.

Jag har egentligen ingen som helst anledning till att gnälla, jag inser inte själv hur bra jag har det. Men ibland blir jag obeskrivligt less på en del saker och det tar på mitt humör. Om jag gör mitt bästa och det inte räcker till, så finns det faktiskt ingenting jag kan göra åt saken. Så, jag ville bara få det ur mig. Tack så jävla mycket. (Ingen behöver ta åt sig, det handlar inte om er.) 

Iallafall! Min inaktivitet beror på att jag bott hos pappa förra veckan, men nu har jag återvänt till en mer civiliserad miljö igen. Jag ska tydligen iväg på Blomsterlandet med mamma nu, jag har ingen aning om vad jag ska göra där, men det var tydligen viktigt för henne...så, ja. Jag antar att jag blir tvungen. Skriver kanske ett längre inlägg senare. Och alla är fortfarande homosexuella.


Jag har saknat dig.

Pics









Vrid på huvudet!

Vi ska ta över bloggvärlden?

Hallå! Kass upptadering, mohaha. ni kommenterar ju ingeting, då blir vi ju ledsna :( Iallafall så är det söndag idag, veckans sämsta dag i veckan och jag har tagit en liten promenad som käpprätt gick åt h-vette. Jag halkade och blev blöt. sen så hade jag världens bästa kläder också. Tights och tygskor på fötterna. Jag kanske ändå ska lyssna på min mamma som vet allt. Hmmmmmmmmm.
Och emma är död, hon svarar inte på sms och inte när man ringer. Hörredu unge, vars är du?
Ja, nu då? vad ska man göra. Städa rummet, nej för det har min snällsnälla mamma redan gjort. Gå ut på en promenad, aldrig i hela mitt liv. Ringa emma igen, yep!
Allt för mig, och förresten, mina bloggkompisar kan vara lite sociala och vara duktiga och skriva inlägg (jag ska säga mycket)

Fucking Ryckten.

Hej, efter skolan i dag så skulle jag dra på bibblan och låna en bok, emma och nika ville följa men det blev bara emma. Nu var det ju så att allt som kunde gick åt h-vete. Vi cyklade dit, när vi komm där ifrån så träffade vi Sandra Hägg och några av hennes kompissar. Sedan gick vi in på stigs för att emma hittade lite pengar i sin ficka. Där träffade vi Emmelie Pålson och Anna bergman. Det betyder att på måndag så kommer alla att fråga om jag är ihop med emma, alla som läser detta inlägg kan ju spara på den luften och tankemödan som krävs för att fråga detta. JAG ÄR INTE IHOP MED EMMA. Ville bara få det sagt.

Nika

Åh, man dör av skratt när man läser emmas inlägg. Lite längre ner kan ni läsa hennes senaste. Nu ska jag berätta om hennes familj, för när hon gör det så överdriver hon rejält.

Emmas pappa
är supercool. Han säger alltid "hej nika" när han ser mig, till och med idag, när jag och linus väntade på henne så vinkade han åt mig 2 gånger. Gulligt!

Emmas mamma känner jag inte lika bra som Emmas pappa. Men hon är också jättegullig och säger alltid hej. Hon är en aningens tystare och gillar inte att prata lika mycket som dom andra. Ändå jättegulligt. Mer då? somsagt så känner jag inte henne lika bra. Men, ni fattar endå.

Emmas lillasyster heter Johanna och henne har jag inte så mycket fakta om. Hon är ganska "bråkig" när hon ser emma och vill jävlas med henne. Som när vi gick hem från skolan en gång så gick Johanna en aningens längre fram än oss och hon vände sig om var tredje sekund och flina åt emma. Haha, syskonbråk, hur gulligt?

Emmas storasyster vet jag inte alls så mycket om. Kommer bara ihåg att hon lyssnade ganska mycket på Darin för kanske, hm 3-4 år sen. Hon hade massa tidningar som emma kollade i då. Haha! Hon och emma är ganska lika på utseendet också. Gulligt!

Där har ni sanningen om emmas familj!

Air Power.

Hej, tänkte anarlysera vindkraftvärken. Hörde på radion i morse att regeringen vill ta bort bygglovet för vindkraft verk d.v.s att man kan bygga vindkraftvärk utan bygglov. Anledningen till att man väljer att göra dettta är ju förståss att det ska bli lättare att bygga vindkraftvärk men också för att det ska bli vårare för enskilda personer att stoppa byggnaden av dessa oerhört viktiga och miljövänliga energikällorna. Nu undrar jag, mäniskorna som försöker hindra byggnaden av enskilda vindkaftvärk, vad är det för typ av mäniskor? Inser inte denna grupp av efterblivna mäniskor att vi står inför randen av en katastrof som kommer att packa igen ozonlagret och steka oss levande. Nej, för allt som dessa mäniskor tänker på är deras havsutsikt. F*n ta dom. Jag blir så sur, det är säkert dom som snackar om att "alla ska dra sitt strå till stacken", och "huraför kärnkraft". De kan ta sig.

                                                                         //Linus


look at earth from outer space.

Ännu ett inlägg av mig.
Jag antar att det finns mycket att vara negativ om.

Linus uppmuntrade mig till att skriva ett inlägg om just föräldrar. Med nöje, sa jag då. Vart ska vi börja? Såhär i början av tonåren är de antingen äckligt misstänksamma om allting man gör, eller så försöker de tvinga sig själva att tro att jag inte vet någonting om alkohol, droger, rökning och sex. Jag blir galen.
Två exempel på olika dialoger man kan ha med sina föräldrar;

"Vad har du och din kompis gjort då?"
"Inget. Suttit vid datorn. Pratat."
En del föräldrar blir nu fruktansvärt misstänksamma av detta svar. Hur vet de att jag inte har supit mig redlös och rökt lungorna ur mig? Då råder jag dem att titta efter tecken på att jag gjort det, det är inte direkt svårt att skilja en stupfull människa från en fullt nykter och uttråkad människa i de flesta fall.

"Vad har du och din kompis gjort då?"
"Jadu, jag minns inte riktigt allt. Först förfestade vi iallafall hemma hos Nika då, sedan drog vi ut på stan och röjde ett tag tills snuten kom, då drog vi hem till någon kille som jag inte känner och där gav han mig ett piller som fick mig att bli yr, vet inte riktigt varför...ja, och sedan vaknade jag vid 8-tiden imorse då, utan trosor, i en säng som jag aldrig sett förut."
Observera att svaret på frågan var fyllt med ironi. (Jag tycker om att vara ironisk mot mina föräldrar.) Det är dock ingen bra idé, för föräldrar tar detta på fullt allvar och ringer socialen och skriker att herregud vilka hänger du med egentligen och ojojoj. Okej, exakt så blir det väl inte, men ungefär.

Det jag vill få fram är att de inte inser att visst, jag vet en hel del men det behöver inte betyda att jag håller på. För i helvete, jag är bara 13 år! Det är tydligen jävligt svårt att lita på vad jag säger. Jag vet, de är enbart misstänksamma för att de bryr sig om mig och älskar mig osvosvosv. Men ibland går det överstyr. Och ja, nu utgår jag från min egen familj. En del har ju supercoola föräldrar. Jag är inte en av dem.

Alla är fortfarande homosexuella.
/Emma

Tragiskt.

Nu fick jag värsta pressen på mig, Olov ska läsa vår blogg! Han lär väl tro att jag är djupt depressiv och självmordsbenägen med tanke på min inställning till allting. Men ja, jag antar att jag får leva med en massa bekymrade blickar och förslag att gå till skolkuratorn. Hrm. Nu kom Robert och Filip och trakasserade oss i vårt bloggande. De kan ta sig. Olov, jag tycker att du borde överväga att ge dem IG.

Och PALLA ATT JAG HAR SÅNT JÄVLA OFLYT HELA TIDEN. Jag sabbade en bräda i bänken i blå laget igår, och så kom Olov där ba "VAD GÖRU?!?!?!?!?" och jag ba "hrm...inget?" Men ja, det är sånt man får ta när man är så fruktansvärt skicklig och tursam som jag. Jaja.

Btw (by the way betyder det, för er som bott i en grotta i hela ert liv) så finns det olika kategorier i hörnet till vänster. Där kan ni välja att gå in på inlägg där enbart Linus, jag eller Nika skrivit. Nu ska vi gå och dö.

Alla är homosexuella.
/ Emma.

Hej Olov

Hallå! Nu är det alltså Nika som skriver hära. Vi sitter och skriver på håltimmen nu. Vi slapp skidor i 25 minusgrader, plus att vi skulle åka i skogen. Tack för gudsskull.
Iallafall. Jag gick enda från lovägen, hit till sörböle i kylan. och jag överlevde, med hjälp av täckbyxor, mössa, vantar och att jag gick med emma och linus. Underbart!
Nu har vi hål i ungefär 45 minuter till och jag har ingen aning om vad vi ska göra nu. Allt är trisst! Skolan är trisst :(
Oj, nu skrev jag lite depp inlägg, som egentligen är emmas område, men jajajajaja.
Nu tjatar emma, hon ska få skriva nu. 

Hej Olov! 

Who cares?

Hej, i dag vill jag snacka om "Svennis" han är tränare för brasiliens landslag. Nu har man medelatt att han har förlorat tre matcher på rad. Så nu kommer han att få sparken. Alltså vem f*n bryr sig om en person som bor längst ner i längst bort i ett hörn av världen? Jag blir så förbannad. men vad hjälper det att sparka tränaren, det är ju spelarna som spelar och suger. Btw så kan Svennis ta sig.

Nika

Hej på er! Mitt första inlägg i den hära bloggen.
Ja, vad ska man säga? Idrott imorgon då, elljusspåret i 20 minus, i dont like it. Annars? Jo, linus inlägg nedan om nån markoliotjafs, jag fattar inte? :) haha.
Och nu ska jag säta igång med en fin design, det vart tydligen jag som skulle ta det området.

Markolio!!!!

Hej ville bara säga att Markoli kommerhit om fem minuter.

                                                                                                   //Linus

life isn't fear

Hej, jag är i curlinghallem. det är ca en halvtimme kvar tills min träning börgar och ingen har kommit så jag har ingen att snacka bort tiden med. Btw så måste det här vara sveriges dåligaste dator. Ajdå. Jag tänkte bara ta en snabb annalys av vissa speciella bloggar. T.e.x Kenza, Blonidnbella, and so on. Deras bloggar kan ju bara ta sig. Dom skriver om att dom älskar skor, OJJ!!! Det finns många som älskar skor, Byw så kan dom ju inte skriva om sina kompissar och så, det är ju bara deras kommpissar som fattar då. Det värsta är ju det att dom skriver typ, jag har precis kommit ur duschenoch då får dom typ hundra kommentarer, medans jag försöker förlöjliga världsläget och vad får jag, en fem kommentarer och fyra gånger har dom klickat på knappen för många gånger. life just isn't fear.

                                                                                                       //Linus

link it to the world

Jaha, så jag står alltså för de deprimerande inläggen. Tack så mycket för denna utomordentliga ära, jag får skriva DEPRIMERANDE inlägg! Jag blir nästan rörd. Nej, men allvarligt talat. Det är bra. För jag kan inte göra annat än att gnälla i mina blogginlägg, det lyckas alltid ligga en negativ stämning över dem. Och nu när jag har blivit ombedd att vara negativ, varför inte? Det är ju trots allt min starka sida.

Den här (för tillfället rätt så risiga) bloggen ska alltså styras upp inom kort av den så kallade Härskarbloggen, MOAHAHAHA! Jag är säker på att den kommer bli skitbra, såvida Nika inte tar någon jätterisig bild på mig och använder den i headern. Oh well, vi får väl hoppas på det bästa. Vi satsar på att hamna på samma kändisnivå som Kenza ungefär. Det kommer förmodligen gå bra, eftersom att vi är pretty much bäst i världen. =D Jag ska göra reklam för den på min egen blogg också, och DÅ lär antalet besökare enbart STIGA, för min blogg är ju så KÄND! Hrm. Host. -pinsam tystnad-

....ah. Nu blev inte första inlägget bättre än såhär, jag känner att jag hade en brist på inspiration för tillfället. Egentligen borde negativiteten flöda, jag är ju trots allt hemma hos pappa...menmen. Man kan inte lyckas varje gång. (Jag lyckas aldrig.)

Alla är homosexuella.
/ Emma.

Oh and btw, mina rubriker kommer alltid se sådär deprimerande ut. Även frasen "alla är homosexuella" lär finnas kvar ett bra tag framöver. Det ger er kanske en ledtråd om vem det är som skriver, hrm.


Välkommen till min nya blogg!

Tja, nu har den äntligen blivigt skapad, "Härskarbloggen" hahah. De är jag Emma och Nika som kommer att blogga här och den kommer att bli otroligt bra. Såhär hade vi tänkt oss upplägget: Nika fixar bilder och kör vardagsinlägg, Emma står för de deprimerade inläggen och jag står för världsannalys inläggen, bra va???

RSS 2.0